Notícies 12. 17/12/2019

La Ruta del Cister que passa pels monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges ha perdut més d'un 30% de visitants en els últims 5 anys. Una davallada important que es vol frenar amb diferents iniciatives. Una d'elles, la creació d'un carnet que permetrà accedir als tres monuments. Es vol cridar l'atenció de més visitants i atreure, per exemple, els turistes que cada any visiten la Costa Daurada.

Entrarem a les instal·lacions del nou gimnàs de l'Escola la Portalada d'Altafulla. S'ha inaugurat després de 7 mesos d'obres i 600.000 euros d'inversió. Servirà com a espai polivalent per a tot el municipi.

Analitzarem la inversió en matèria d'ensenyament que preveu el pressupost de l'ajuntament de Tarragona per l'any vinent, que preveu créixer un 22%. Per primera vegada es creen beques menjador per a les llars d'infants.

I en temps de cultura, els explicarem que Txarango serà el primera gran concert de les festes Decennals de Valls del 2021. El grup de Sant Joan de les Abadesses s'acomiada després de 10 anys i ho fa amb una gira per 15 localitats. A Valls actuaran el 29 i 30 de gener amb una carpa especial que se situarà prop del pont de Mas Miquel.

El Nàstic haurà de completar una remuntada històrica si vol accedir a la fase d'ascens a Segona. Les estadístiques dels últims 10 anys dicten que l'equip ha de sumar 48 punts més quan tan sols queden 21 jornades de Lliga. 13 punts separen els grana de la quarta plaça.

 

 

 

Programes més recents a TAC12