Notícies 12. 16/12/2019

Salou ha dit adéu al mític hostal Bona Estada, a tocar de l'església de Santa Maria del Mar. Avui les màquines han començat a enderrocar aquest edifici que va ser un dels primers allotjaments turístics de Salou a finals dels anys 70. L'ajuntament el va comprar per 800.000 euros per poder tirar-lo a terra i poder millorar la zona.

Nova etapa pel centre d'Art de Tarragona. Abandonarà les instal·lacions del Tinglado i es repartirà en tres espais diferents. L'antiga Tabacalera, la Casa Canals i el mercat del fòrum. La previsió és poder-ho fer l'any vinent.

També sabrem les millores que es preveuen fer a Torredembarra i que es contemplen en el pressupost de l'ajuntament per l'any vinent que puja 23 milions d'euros. Per exemple, es crearà un parc a l'aparcament del carrer Lleida i es millorarà la plaça Catalunya, a més de la reforma de l'antiga nacional 340.

Estarem a un funeral a l'estació de trens de Tarragona. És la manera amb què la Plataforma per la promoció del Transport públic ha volgut tornar a denunciar el desmantellament de la línia de la costa Salou- Cambrils i la pèrdua de trens a l'estació de Tarragona.

13 punts separen el Nàstic de les places de promoció per pujar a la Segona Divisió després de caure davant l'Atlètic Llevant per 1 a 0. Es tracta de la primera ratxa negativa amb Toni Selgrat a la banqueta, que encadena dues derrotes consecutives i que cau de nou a la plaça de 'playoff' per la permanència a la Segona B.

 

 

Programes més recents a TAC12