Notícies 12. 12/12/2019

Polèmica a Torredembarra. L’ajuntament i el secretari han denunciat la portaveu de Junts per Torredembarra, Anna Magrinyà, a la fiscalia per haver pressumptament  falsificat la signatura del secretari del consistori. Segons denuncien, Magrinyà hauria presentat documents a la Diputació de Tarragona, on treballa,  amb la signatura falsificada del secretari per justificar que s’absentava de la seva feina per compromisos institucionals a l’ajuntament de la Torre. L’alcalde demana a la regidora que s’expliqui públicament i la Diputació l'ha suspès temporalment i també ha comunicat el cas a la fiscalia.

Sabrem quines són les reivindicacions dels grups de l'oposició a l'ajuntament de Tarragona per aprovar el pressupost de l'ajuntament per l'any vinent. Han parlat el PSC i la CUP. Demà s'hauria d'aprovar en comissió perquè es debatin al plenari que es convocaria per la setmana vinent.

Estarem a la manifestació amb bicicleta que s’ha fet avui a Tarragona des de l’antiga universitat laboral fins a la plaça imperial Tarraco. Ho han fet per reivindicar que es construeixi un carril bici per aquest trajecte per on diàriament es desplacen per anar a estudiar unes 2.500 persones.

Reunió entre l’ajuntament de Valls i els veïns per anunciar les mesures més immediates al barri antic, concretament a la plaça de l’Oli i al carrer Espardanyers. L’ajuntament ha encarregat un estudi que afecta una desena d’immobles que tenen perill de caure. Les expropiacions es podrien fer l’any vinent.

El Nàstic haurà de fer història si vol tornar a Segona Divisió. A 10 punts de distància de les places de 'playoff', Toni Seligrat es troba més lluny de la quarta plaça que els seus predecessors en el càrrec a la categoria, Vicente Moreno i Javi Salamero. Avui compararem el passat grana amb el projecte actual.

Programes més recents a TAC12