Notícies 12. 11/12/2019

 27 parades formaren part del bus urbà que unirà els diferents nuclis de Vila-seca i que es posarà en marxar a principis de l’any vinent. Ho ha avançat l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, aquí a TAC12 en una entrevista que podran veure avui al programa Saló de Plens. Serà l’empresa Plana qui oferirà aquest servei que ha de servir per lligar els tres nuclis, el centre de Vila-seca, la Pineda i la Plana. Una demanda llargament reivindicada i que ara està a un pas de completar-se.

Sabrem com van les negociacions entre l’equip de govern de Tarragona i l’oposició per aprovar el pressupost de l’ajuntament per l’any  vinent. La intenció és donar llum verda als comptes la setmana que ve. Inclouran la construcció d’un carril bici entre Sescelades i la plaça Imperial Tarraco i un estudi sobre la qualitat de l’aire.

La Reial Societat Arqueològica de Tarragona reclama que se l’escolti a l’hora de decidir el futur de l’amfiteatre romà. Un monument patrimoni de la humanitat que es troba tancat des del mes de setembre. Sentirem què diu el president de la societat.

També ens acostarem a l’administració de loteria La Pastoreta de Reus, una de les administracions que més ven de cara al sorteig de Nadal i que històricament ha repartit més premis.

Als esports, el Club Rugby Tarragona preveu estrenar el camp de l'Anella Mediterrània el mes de maig. Els treballs d'adequació de l'espai ja han començat amb la substitució de la gespa per permetre el seu ús esportiu. L'espai va quedar en desús des de la seva construcció per als Jocs Mediterranis.

Programes més recents a TAC12