Notícies 12. 09/12/2019

 

Vila-seca ja té pressupostos per a l'any vinent. Els comptes es xifren en 31 milions d'euros i, tot i el govern en minoria de Pere Segura, s'han aprovat sense cap vot en contra i gràcies a l'entesa amb el grup d'esquerra Decidim Vila-seca. Les inversions més importants seran al passeig marítim, al pavelló de la Pineda i en instal·lacions esportives com la piscina municipal o l'estudi per construir un poliesportiu lleuger. El pressupost també vol enfortir l'àrea de serveis socials del consistori.

L'Associació Empresarial Química de Tarragona reclama una reducció del preu de l'electricitat industrial per poder ser competitius, ara per ara la llum és un 25% més cara que a la resta d'Europa. Esperen que entri en vigor el sistema de xarxes tancades ja aprovada pel Consell de Ministres just fa un any. Creuen que seria la solució per abaratir costos.

Salou intensificarà la seguretat aquest Nadal augmentant la presència d'agents de la Policia Local al centre. Ja està en marxa una campanya per donar consells als comerciants i prevenir els mètodes delictius més freqüents. Evitar furts o bitllets falsos és un dels objectius de la iniciativa.

Canción sin nombre’ és la guanyadora del premi a la millor òpera prima del REC. El Festival Internacional de cinema de Tarragona ha tancat l'edició d'enguany amb l'entrega dels guardons a les millors pel·lícules després d'una setmana de projeccions i activitats vinculades al setè art.

El Nàstic es queda a 10 punts de les places de promoció per pujar a Segona després de caure a casa contra el Vila-real B. L'expulsió de Bonilla a la primera meitat va ser la clau d'un partit en què, tot i la inferioritat, els grana van ser superiors al seu rival. És la primera derrota des de l'arribada de Toni Seligrat a la banqueta.

 

Programes més recents a TAC12