Notícies 12. 05/12/2019

Després de 30 anys de tràmits, l'any que ve començarà la construcció de la nova Zona d'Activitats Logístiques del Port de Tarragona. Es tracta d'un total de 92 hectàrees per a activitats logístiques i es preveu que es generin més de 4.200 llocs de treball. S'hi invertiran gairebé 73 milions d'euros i podria estar operativa l'any 2023.

Els representants polítics del territori afronten amb tranquil·litat el retard del Hard Rock. Ara el govern català ha prorrogat la llicència tres mesos més, ja que vencia tot just avui. Malgrat tot, es segueix confiant amb l'arribada de la multinacional al Centre Recreatiu i Turístic de Salou com una oportunitat per desestacionalitzar l'oferta i reforçar el sector.

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona reforcen la seguretat a la Part Alta. Es posa en marxa el Vibio, un operatiu que s'activarà durant tot el 2020 per incrementar la vigilància en aquesta zona on s'ha registrat un augment del volum de persones que hi conflueix. El patrullatge a peu dels agents i la seva proximitat amb el veïnat volen ser apostes d'aquest nou dispositiu.

Nou capítol del serial de l’amfiteatre. El govern tarragoní entra ara a analitzar un informe que rebut aquesta setmana, però que el Govern català hauria enviat ja durant el mes de març. Ajuntament i Generalitat treballaran conjuntament per assegurar el futur del monument romà. A finals d’aquest mes es trobaran en una comissió bilateral per traçar les línies de cooperació.

Toni Seligrat buscarà diumenge la tercera victòria consecutiva en el seu tercer partit com a entrenador del Nàstic. Els grana reben un Vila-real B que no guanya des de fa gairebé dos mesos. Pedro Martín serà baixa per sanció i obligarà a introduir canvis en l'onze inicial.

 

 

Programes més recents a TAC12