Notícies 12. 03/12/2019

Les grades de l'amfiteatre no s'hauran d'enderrocar. És el que ha hagut d'aclarir el regidor de Patrimoni, Herman Pinedo, després d'unes declaracions en les que deixava entreveure aquesta opció. Des de la regidoria asseguren que és aviat per concretar actuacions futures, però recorden que es treballarà per mantenir-les i garantir la seguretat del conjunt arquitectònic.

Almenys dos detinguts, segons els Mossos d'Esquadra, en una operació policial contra el tràfic de drogues a Vila-seca i Salou. ---IMATGES--- Un magatzem del polígon Alba de Vila-seca s'hauria convertit en un punt d'entrega i repartiment de la droga.

L'Ajuntament de Valls anuncia la renovació de l'asfalt del carrer Sant Francesc, una de les artèries que travessa el Barri Antic des del Portal Nou fins a la plaça de Sant Francesc. Serà la primera d'una sèrie d'intervencions en aquest àmbit que inclouran la recuperació de part la muralla medieval.

Demà sabrem quina és la temàtic d'enguany de la vintena edició del pessebre de sorra de la Pineda. Els treballs de compactació de la sorra ja han començat a la zona del parc del Pinar del Perruquet, l'espai que acollirà un pessebre que ens acompanyarà fins al sis de gener.

El Nàstic destinarà la recaptació de taquilla del partit de diumenge a casa contra el Vila-real B a la Riuada Solidària. Els representants dels consistoris de la Conca de Barberà, entre ells els de Montblanc i l'Espluga, s'han aplegat a la gespa del Nou Estadi per agrair el gest del conjunt grana, que posa el seu bocí de sorra, així, per fer front als desperfectes ocasionats pel desbordament del Francolí.

Programes més recents a TAC12