Notícies 12. 29/11/2019

Els municipis del territori ja ultimen els pressupostos per al 2020. Alguns com Constantí, ja l'han aprovat. Els comptes municipals a Constantí creixen més d'un 10% i s'enfilen fins als 9 milions, entre d'altres a causa de l'augment del sou dels funcionaris i la gestió directa de l'aigua i de la recollida d'escombraries. Mentrestant, a l'Espluga de Francolí al nou govern se li compliquen les coses perquè haurà de fer front a un Pla Econòmic Financer que retallarà el pressupost a causa de l'ús inadequat del romanent en exercicis anteriors. I la Diputació de Tarragona ja té pressupost per a l'any vinent, els més alts de la història, xifrats en 160 milions d'euros.

La casa d'acollida que la Creu Roja té a Tarragona per persones amb VIH compleix 25 anys. En aquest temps prop de dos-cents usuaris han fet ús dels serveis de residència, i suport assistencial, jurídic o laboral, per lluitar contra l'estigma que suposa la malaltia de la SIDA. Avui coneixerem els casos d'algun d'aquests usuaris.

Pilar Benejam ja és Doctora Honoris Causa per la URV. La universtitat l'ha investit aquest matí en reconeixement a la seva trajectòria docent de la pedagoga menorquina. Benejam ha posat en relleu el paper de l'educació com a eina per assolir una bona democràcia.

Gairebé 300 esportistes salouencs van rebre un merescut homenatge durant la Nit de l'Esport de la capital de la Costa Daurada. Una festa que va celebrar-se al Teatre Auditori del municipi, que va omplir-se de gom a gom per viure aquesta vuitena edició.

Toni Seligrat afronta diumenge el seu primer desplaçament amb el Nàstic. Serà al camp del Prat on, el mes passat, l'equip ja va caure en Copa Catalunya. En plaça de promoció per la permanència, un triomf suposaria encadenar la primera ratxa grana de victòries des de fa 18 mesos.

 

 

Programes més recents a TAC12