Notícies 12. 19/11/2019

No s'està creant suficient habitatge nou al Camp de Tarragona segons els promotors immobiliaris. Demanen més sòl a l'administració pública. Actualment, només s'estan edifccant 570 habitatges nous a les nostres comarques, i això, avisen, farà augmentar els preus. Amb forta distància entre la costa i l'interior, a Tarragona, 2.100 euros el metre quadrat, a la Conca, 900 euros. De seguida analitzem totes les dades. 

Inversió d'un milió i mig d'euros per renovar l'enllumenat al Polígon Industrial de Valls, amb una primera fase en sis carrers durant el 2020, i amb part del finançament procedent del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat. La il·luminació es modernitzarà amb la instal·lació de 307 fanals de tecnologia LED.

L'equip de Govern de Tarragona inicia demà la ronda de contactes amb els grups polítics per la negociació dels pressupostos. La CUP ha avançat quines seran les propostes que els traslladaran donant per fet que l'acord programàtic de 5 punts fet al juny que va investir com alcalde a Ricomà es veurà reflectit. També reclamen una partida per fer efectives les mocions.

Dia de dol oficial a l'Espluga de Francolí avui, en record al seu veí identificat ahir després que dissabte es localitzessin les seves restes  a la llera del riu a Montblanc. L'home, de 72 anys, viatjava en un vehicle amb un altre acompanyant i la força de l'aigua se'ls va emportar al pont de la palanca, a l'entrada de l'Espluga.

Primer dia de Toni Seligrat com a entrenador del Nàstic. El substitut de Xavi Bartolo a la banqueta diu que el seu únic projecte és el de guanyar perquè no pensarà més enllà del 30 de juny. Els grana ocupen places de descens a la Tercera Divisió.

 

Programes més recents a TAC12