Notícies 12. 14/11/2019

Llibertat provisional pel jove tarragoní David Solé, detingut durant els aldarulls per la Sentència del Procés a Barcelona, el 15 d'octubre. L’Audiència Provincial de Barcelona ha determinat que no hi ha risc de reiteració delictiva ni de fuga, però l'obliga a presentar-se als jutjats cada 15 dies. Des que va ser detingut, a Tarragona s'han repetit les mobilitzacions per demanar el seu alliberament, i també el de Joan Tortosa i Laura Solé, els altres joves del territori detinguts pels aldarulls.

La vaga indefinida per la resposta a la sentència i l'empresonament de joves pels aldarulls només ha suposat la petició de 167 avaluacions úniques a la URV, del total de 13.000 alumnes de la universitat tarragonina. Era la opció oferta per la institució davant les circumstàncies excepcionals.

Descens generalitzat d'ocupació al sector turístic que a Tarragona ciutat es tradueix en prop d'un 6% menys de pernoctacions aquest estiu. Els hotels han tancat temporada amb prop del 80% d'ocupació i els càmpings a un 73%. El posicionament de la marca Tarragona i el manteniment del patrimoni monumental són els repte de futur que es fixa la ciutat.

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca espera recollir 14mil euros el 22 de novembre a la Gala Benèfica contra la Leucèmia que enguany comptarà amb un concert de la soprano Judith Van Wanroij i el contratenor Xavier Sabata. Serà la dissetena edició de l'esdeveniment solidari.

El Volei SPiSP afronta una final anticipada, aquest dissabte, i amb la visita del Barça a Tarragona. Es tracta dels dos únics equips que no han perdut cap partit ni cap set durant l'inici de temporada a la Superlliga 2. Qui guanyi completarà un pas de gegant cap a la Final Four per pujar de categoria.

Programes més recents a TAC12