Notícies 12. 11/11/2019

La repetició electoral confirma l'embolic, en un escenari encara més fragmentat. A la demarcació de Tarragona, Esquerra Republicana, tot i perdre vots, revalida els seus resultats històrics amb dos diputats i tres senadors, mentre que el PSC també cau en vots, però aconsegueix el segon diputat, en detriment de Ciutadans, que és el gran perdedor de la nit. A la circumscripció perd 30.000 vots i el diputat tarragoní, una desfeta que s'explica pel creixement de l'extrema dreta. Tot i això, a Tarragona VOX i PP queden fora del repartiment d'escons.

I tancat el període electoral, alguns Ajuntaments del Camp de Tarragona tornen a penjar la pancarta per la llibertat dels presos polítics que van retirar ara fa un mes per ordre de la Junta Electoral. Aquest matí, el govern tarragoní ha reposat la pancarta a la façana del palau municipal.

Salou tanca la temporada turística millorant el balanç històric del 2017. Augmenten les pernoctacions i creix el mercat espanyol. La Costa Daurada també s'obre pas en nous públics amb la mirada posada ara en projectes com el Hard Rock i l'objectiu de desestacionalitzar l'activitat del sector.

Avui dia de Sant Martí, dia gran a Altafulla. Els Castellers d'Altafulla han protagonitzat un dels actes més tradicionals de la Festa Major, pujant les escales del carrer del Forn fins a la plaça de l’Església. Després, el Sant ha sortit en processó pels carrers de la Vila Closa. Amb aquests actes, la festa encara el tram final de celebracions, que culminaran el pròxim diumenge.

El Nàstic continua en zona de descens a la Tercera Divisió després de caure contra el fins ara cuer, el Badalona, per 2 a 1. Tot i la derrota, el Consell d'Administració manté la confiança en Xavi Bartolo de cara al desplaçament de diumenge al camp del Sabadell.

 

Programes més recents a TAC12