Notícies 12. 05/11/2019

L'atur creix a la demarcació Tarragona en l'augment més elevat des del 2012 en un octubre, un 7,42%, superant les mitjanes espanyoles i catalanes. 3.000 noves persones s'han inscrit a les llistes tarragonines de desocupació, aproximant-se a les 50mil. El sector serveis segueix sent el que registra la majoria d'aturats.

Protesta a Tarragona contra la visita ahir del rei Felip VI a Catalunya, davant la subdelegació del govern espanyol on es van cremar fotografies del monarca. És la quarta setmana de protestes després de la publicació de la sentència del Procés. Ahir també, però, hi va haver espai per una concentració feminista per condemnar les darreres agressions a les dones, convocada pel col·lectiu Fridas.

Montblanc se suma al moviment solidari Riuada Solidària impulsat des de l'Espluga, per recollir fons pels damnificats per la riuada del 22 d'octubre. La capital de la Conca també acollirà activitats benèfiques a finals d'aquest mes.

Segueix la campanya electoral amb propostes laborals d'Esquerra Republicana, que proposa derogar la reforma laboral i continuar augmentant el salari mínim. Junts per Catalunya aposta per l'A-27, la millora del transport públic a l'interior el desdoblament de l'AP-2 de fins a Lleida.

Als esports explicarem que, fa sis anys, Santi Castillejo va ser destituït després de caure contra el Badalona, cuer de la categoria. Un Badalona que també tanca la classificació actual i que diumenge es creuarà amb el tècnic Xavi Bartolo, que es jugarà el seu futur a la banqueta.

 

 

 

Programes més recents a TAC12