Notícies 12. 31/10/2019

Acord a Vila-seca per aprovar els pressupostos del 2020. Decidim Vila-seca serà el soci indispensable per a l’equip de govern per tirar endavant els nous comptes municipals. L’entesa es vincula a projectes com la recuperació de la fira de la música al carrer o el projecte de l’estadi municipal. Decidim Vila-seca torna ser la crossa necessària per al govern, com ja va fer per salvar el projecte del celler noucentista.

L’Ajuntament de Tarragona veu amb bons ulls que la Generalitat investigui les actuacions dels Mossos d’Esquadra durant les nits d’aldarulls a la ciutat. Des del consistori, però, demanen a la subdelegació del govern que faci el mateix amb la Policia Nacional.

La recollida selectiva al Camp de Tarragona va millorar un 6,3 durant l’any 2018. És un augment insuficient que situa el territori sota la Mitjana catalana i lluny de les obligacions que marca la Unió Europea per a finals de l’any vinent.

Les Coves de l’Espluga continuen sent una Font de coneixement per ampliar el que sabem dels períodes del neolític i el paleolítc. Així ho creu el grup de recerca que aquestes setmanes està treballant en unes noves excavacions a la Cova de la Font Major. Per ara, ja han confirmat les seves hipòtesis i sumen diverses troballes interessants.

El Nàstic perd al Prat i cau eliminat de la Copa Catalunya. Xavi Bartolo afirma que l'equip es troba tan sols al 70% del seu potencial i que existeix marge de creixement de cara a diumenge a casa davant l'Espanyol B.

 

 

Programes més recents a TAC12