Notícies 12. Edició migdia. 29/10/2019

 Les les restes d’un cos localitzades aquest matí pertanyen al veí de Vilaverd desaparegut. És la tercera víctima localitzada després de l’aiguat de fa una setmana. Encara no se sap res de la seva mare, ni tampoc del camioner belga i el veí de l'Espluga que van desaparèixer al dos ponts de la població.

 A Montblanc, visita de la delegada del Govern Espanyol i reunió amb els alcaldes de tots els municipis afectats per la riuada, des de les Garrigues fins el Tarragonès, passant per la Conca de Barberà. Teresa Cunillera ha anunciat l’ampliació del Reial Decret aplicat als aiguats de Múrcia i Alacant i la declaració de les comarques afectades com a zones afectades greument per una emergència de protecció civil.

Mentrestant seguim recorrent els llocs més afectats per la riuada. Ens fixarem en un dels negocis de Montblanc més afectats, el restaurant el Molí del Mallol. Ha perdut tot el que tenia al seu magatzem, i xifra el desastre en 100mil euros de pèrdues. Fins dissabte van tenir el restaurant tancat al públic.

En paral·lel, la resposta a la Sentència del segueix a les portes d’una vaga d’estudiants que de moment, la indefinida, té nul seguiment a Tarragona, segons la URV. Avui a més, cinc persones han estat cridades a declarar  als jutjats de Tarragona en relació a uns incidents durant el trallsat de Carme Forcadell a Madrid per anar al judici. Ahir hi va haver noves protestes a la plaça Imperial Tarraco i el Ple de Valls va aprovar demanar la llibertat de les persones detingudes pels aldarulls.

Xavi Bartolo es mostra preocupat per la manca de resultats tot i la millora de la imatge experimentada pel Nàstic les últimes setmanes. L'equip disputarà, demà, els quarts de final de la Copa Catalunya al Prat; una oportunitat per veure en acció Viti i l'encara inèdit Thomas Amang. 

Programes més recents a TAC12