Notícies 12. 28/10/2019

Troben un cos sense vida al Francolí a l’altura de la Pobla de Mafumet durant les tasques de recerca de les quatre persones desaparegudes. Si es confirma, podria ser la segona víctima dels aiguats localitzada. Els Bombers i els Mossos han reprès aquest matí les tasques de cerca al llarg del curs del riu.

Històrica diada de Santa Úrsula ahir a Valls. Les dues colles de Valls van aconseguir el que mai havia vist ningú. Fer l’aleta al mític 3 de 9 sense folre. La Vella ho va arrodonir amb els altres dos grans castells desfolrats tancant la millor actuació de la història dels castells, mentre que la Joves va oferir la seva millor diada.

Desenes de persones s’autoinculpen pels fets ocorreguts des del 20 de setembre del 2017 fins aquests dies. Es tracta d’una nova campanya d’Omnium Cultural i diverses entitats socials, una acció més contra la sentència del procés i per denunciar la vulneració de drets de l’Estat.

El govern vila-secà blinda el finançament de la remodelació del Celler Noucentista. El plenari va aprovar una modificació de crèdit de set milions d’euros per assegurar la inversió. L’abstenció de Decidim Vila-seca va permetre al govern tirar endavant la modificació pressupostària amb els seus únic vots favorables.

El Nàstic torna a la plaça de promoció per la permanència a Segona i s'allunya a vuit punts de la part alta per culpa de la derrota a Olot per 2 a 1. D'aquesta manera, els de Xavi Bartolo segueixen sense encadenar dos resultats positius en Lliga i frenen la millora experimentada la setmana anterior.

 

 

Programes més recents a TAC12