Notícies 12. Edició vespre. 25/10/2019

Segueixen les tasques per trobar els cossos dels desapareguts per la riuada del Francolí. Tres dies després, les unitats aquàtiques de Bombers i Mossos d'Esquadra continuen resseguint el curs del riu. Ara són 4 les persones que es busquen després que ahir es localitzés al Port de Tarragona el cos sense vida del veí de Prades que va desaparèixer dimarts a l'altura de l'Espluga. La recerca continuarà al llarg del cap de setmana.

Després de tres dies, segueix creixent l’onada de solidaritat amb el territori per reparar les zones afectades i ajudar els damnificats. Aquest matí s’ha presentat la iniciativa ciutadana “Riuada solidària” que vol recaptar donatius per als afectats i organitzarà un cap de setmana d’activitats solidàries.

Després d’uns dies d’una certa calma, tornen al carrer les mobilitzacions contra la sentència a les portes de la crida de manifestació d’aquest dissabte. Aquest vespre, Alex Alonso, a Tarragona centenars de persones han tornat a sortir al carrer.

Al coll de Lilla aquest matí s’ha viscut un moment esperat: l’inici de la perforació del túnel que ha de fer arribar l’A-27 a la Conca de Barberà. Els primers metres del túnel s’han començat a excavar per la part de Valls.

Aquest diumenge, el Nàstic vol sumar la primera ratxa positiva de la temporada. Xavi Bartolo i els grana passaran pel camp de l'Olot amb part de l'optimisme recuperat gràcies a la victòria de la setmana anterior.

 

 

Programes més recents a TAC12