Notícies 12. Edició migdia. 24/10/2019

 Dia de dol i de recuperació a la Conca de Barberà. Els treballs segueixen intensos per tornar a la normalitat poblacions com l'Espluga de Francolí, encara que, Gerard Bosch, costarà dies...

Avui, a banda de ser un dia més al territori veient com es recuperen els pobles també analitzarem els motius de la llevantada que ha provocat el desastre. La gota freda no és un fenomen aïllat. Repassarem la trajectòria d’altres situacions similars que ja ha viscut el nostre territori.

I avui hem pogut entrar a la Planta d’Olefines de Repsol coincidint amb la parada programada per manteniment. En total 150 projectes d'inversió executa Repsol aquests dies i tot just aquets dimecres ha arribat a l'equador dels seu 54 dies de durada.

Comença a Salou el Rally Catalunya-Costa Daurada, que ens deixa ja imatges espectaculars com aquesta. El 'shakedown' d'Emprius obre una cursa que s'allargarà fins al diumenge amb propostes indispensables com la del tram especial de dissabte a la tarda al Passeig Jaume Primer. 

 

 

 

Programes més recents a TAC12