Notícies 12. Edició vespre. 15/10/2019

Nou vespre de manifestacions al Camp de Tarragona contra la sentència del procés. Avui, amb tot el territori centralitzat a la ciutat de Tarragona, davant la subdelegació del Govern. A tocar, fa poca estona s’ha fet un acte amb motiu de l’aniversari de l’afusellament de Lluís Companys. Ara, Jordi Murtró, quina és la consigna?

Amb talls de trànsit espontanis a la plaça Imperial Tarraco, que han ocasionat el malestar de més d’un conductor, i l’actuació sorpresa a les vies del tren, on un grup de joves ha intentat tallar el servei, però no ha arribat a l’estació d’Adif. Després també hi ha hagut talls a l’autovia A7.

Torredembarra congelarà les ordenances fiscals el 2020, per segon any consecutiu. L’equip de Govern ho aprovarà per majoria absoluta al Ple d’aquest dijous, justificant un bon equilibri pressupostari. També s’aplicaran rebaixes a algunes taxes.

L’Ajuntament de l’Espluga anuncia que presentarà al POUSC la conversió de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges de promoció pública. L’objectiu és revertir el despoblament rural. A Valls, els regants avisen del retard amb els tràmits per desencallar l’execució completa del projecte de modernització del sistema de rec.

El CBT signa el seu millor inici de temporada durant tot el segle XXI. Els de Berni Álvarez encapçalen la Lliga EBA amb quatre victòries en quatre partits. Un inici sense precedents al Serrallo i igualat enguany, això sí, per l'actual Club Bàsquet Salou.

 

 

Programes més recents a TAC12