Notícies 12. 11/10/2019

La Comissió de Territori de l’Ajuntament de Tarragona deroga el Pla Parcial de la Budellera que preveia més de 4.000 habitatges a la zona de Llevant. Els motius? estrictament tècnics perquè hi havia diversos informes desfavorables. Els promotors encara podrien salvar el projecte, però per seguir hauran de redactar-lo de nou i tramitar-lo de zero. La derogació es va aprovar amb el vot a favor d’Esquerra, En Comú Podem i la CUP

L’Ajuntament de Tarragona assumirà el deute que arrossega ESPIMSA xifrat en 800.000 euros. Ara bé, l’equip de govern estudiarà al detall el pressupost de l’empresa de mercats per veure la seva viabilitat.

La preocupació per la gestió del patrimoni de Tarragona també arriba entre els hotelers. El sector es mostra inquiet per les polítiques de conservació amb episodis com per exemple el tancament de l’amfiteatre. Demanen una mirada a llarg termini que permeti oferir una experiència complerta als visitants.

Torredembarra ja ha retirat la pancarta que demanava la llibertat dels presos polítics. Ho fa després de rebre el requeriment de la Junta Electoral que parteix d’una denuncia de Ciutadans. Des del govern torrenc ja han apuntat que tornarà a la seva ubicació tant bon punt passin les eleccions.

Xavi Bartolo necessita guanyar demà dissabte al camp del Mestalla per evitar quedar-se contra les cordes. El club ha mostrat el seu suport cap a l'actual projecte però una nova ensopegada deixaria el tècnic del Nàstic sense marge d'error a la banqueta.

 

 

 

Programes més recents a TAC12