Notícies 12. 10/10/2019

L'Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau creu que la instal·lació d’una mesquita al bloc Sant Andreu portarà problemes de convivència, mentre l’altra associació del barri, no s’hi oposen perquè compleix tots els requisits legals. La polèmica està servida doncs, després que l’Ajuntament autoritzés l’equipament en un antic local comercial. Un barri que viurà el 4 de novembre una mobilització d’una part dels veïns per reclamar a l’Ajuntament els compromisos adquirits de millores per Sant Pere i Sant Pau.

Dídac Nadal no supera la primera prova de foc al capdavant d’Espinsa, l’empresa municipal de Mercats de Tarragona després que Esquerra i els comuns no li hagin aprovat el pressupost de l’any vinent. El president ho veu com una pròrroga per revisar uns números que han d’intentar revertir la delicada situació financera de l’organisme i que inclouen la retallada del sou del gerent.

Valls anunci un augment de l’IBI, un 3% del valor cadastral i un 1,5% local. Avui coneixerem els detals de les noves ordenances fiscals amb un encariment també de la taxa d’escombraries. A Constantí, s’acaben de convocar les ajudes econòmiques per a nous emprenedors i empreses que contractin aturats del municipi.

Avui fa 25 anys d’aquestes imatges, dels aiguats del Francolí del 10 d’octubre de 1994. Avui reviurem els fets i analitzarem l’última gran riuada i les possibilitats que hi ha perquè es torni a repetir, des de la capçalera del riu, a la Conca i les muntanyes de Prades, fins la seva desembocadura a Tarragona.

El president del Nàstic afirma que confia plenament en Xavi Bartolo tot i trobar-se a set punts de distància de la promoció d'ascens. El màxim mandatari grana, que demana paciència al voltant del projecte, va rebre la distinció de fill predilecte de la ciutat de Tarragona.

 

Programes més recents a TAC12