Notícies 12. 08/10/2019

 

 L’actuació urgent a l’Amfiteatre de Tarragna permetrà reobrir l’arena abans d’acabar aquest any. Ho ha anunciat avui el regidor de Patrimoni Hermán Pinedo, que assegura que l’actuació anirà més enllà i inclourà un pla a llarg termini per renovar el concepte museogràfic de l’amfiteatre, ampliar la plantilla del Museu d’Història i repensar el patrimoni Tarragoní. Per cert, la plaça dels Sedassos també obrirà a finals d’any.

Un Herman Pinedo que també ha anunciat avui que portarà a fiscalia l’expedient de Podemos i la inhabilitació del partit per haver fet alcalde a Ricomà i haver criticat l’elecció del candidat per Tarragona al Congrés. Assegura qe hi ha gent a la formació que vol dinamitar-la des de dins.

L’Ajuntament de Tarragona autoritza la nova proposta de local per la mesquita de Sant Pere i Sant Pau, a un local del Bloc Sant Andreu. La primera proposta va ser rebutjada no disposava d'un accés directe des de la via publica. El centre de culte servirà també com a centre cultural i d'aprenentatge de la llengua àrab.

La Conca de Barberà tindrà un nou Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili, a Montblanc, junt amb el de Santa Coloma de Queralt, i ara es farà extensiu a tota la comarca, amb seu a Montblanc. L'objectiu és reforçar el vincle entre la universitat i el territori, a través de diverses activitats.

El futur de Xavi Bartolo al Nàstic podria córrer perill si cau dissabte al camp del Mestalla. L'inici de Lliga del tècnic és idèntic al de Kiko Ramírez l'any 2012, destituït després de vuit jornades. Ara en portem set.

 

 

 

Programes més recents a TAC12