Notícies 12. 07/10/2019

La repetició electoral aquest pròxim 10 de novembre propicia llistes calcades que fa uns mesos. Els partits polítics confien en els mateixos candidats que en el passat 28 d'abril, els caps de llista a la demarcació de Tarragona entraran en campanya a partir de l'1 de novembre. La CUP marca la novetat en aquests comicis ja que hi concorrerà per primera vegada.
14 persones encausades per delictes de desordres públics i agressió a agents policials és el balanç que fa el fiscal dels aldarulls generats per la mort d'un manter senegalès en precipitar-se al buit a Salou ara fa 4 anys. El cas arribarà aviat a judici.
Aquest Nadal no hi haurà Pessebre Vivent a Valls. Després de 20 anys, la capital de l'Alt Camp perdrà un dels seus referents nadalencs. L'Ajuntament assegura que engegarà un nou projecte de cohesió social similar que se centrarà en les escenes històriques de la ciutat.
Amb uns dies de retard a causa de la pluja d'ara fa dues setmanes, el Club dels Tarraconins ja ha celebrat el seu 10è aniversari. El Camp de Mart es va omplir de famílies per festejar la dècada de vida del club infantil.
El Nàstic continua sense guanyar al Nou Estadi. L'empat davant el Castelló el manté en zona de promoció per la permanència a la Segona B. Un punt i gràcies, després del greu error del porter Benabé Barragán.

 

Programes més recents a TAC12