Notícies 12. 04/10/2019

El regidor de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, expedientat pel seu partit, Podem Tarragona, i inhabilitat durant un any. En una compareixença, aquest migdia ha aclarit que no deixarà l'acta de regidor perquè segons ell, aquesta és una qüestió interna de Podem i no l'afecta com a càrrec públic ni al grup municipal. Assegura que la crisi oberta no tindrà conseqüències al govern tarragoní.

La forta sequera acumulada des de l’hivern passat passa factura a la Conca de Barberà. L’Ajuntament de l’Espluga anuncia l’arribada de possibles talls d’aigua la setmana vinent. Els aqüífers del municipi, normalment al 80%, arriben a nivells del 20% i podrien esgotar-se en qüestió de dies. El consistori demana a la població que restringeixi l’ús d’aigua.

Valls retira la pancarta per la llibertat dels presos polítics després del requeriment de la Junta Electoral Central. Com ja va fer en els últims comicis la capital de l’Alt Camp ha acatat l’ordre, mentre a Tarragona, avui un grup de treballadors municipals l’ha exhibit a la plaça de la Font en forma de protesta, després que ahir el consistori la retirés.

Mor una jove promesa del Club Ciclista Camp Clar, Modest Capell als 23 anys, després de ser atropellat mentre entrenava a Santa Pau, a terres gironines. D’origen lleidatà va proclamar-se, mesos enrere, campió de Catalunya sub23. Va participar fa pocs dies al Trofeu de Santa Tecla de Tarragona.

L'organisme autònom de desenvolupament de la Conca de Barberà, Concactiva, celebra deu anys consolidat com un referent en la promoció econòmica de la comarca i com a motor de l'emprenedoria, la innovació i la formació. El conseller de Treball, Chakir El Homrani, va presidir ahir l’acte de reconeixement als impulsors i als treballadors del centre.

El davanter Pedro Martin és dubte per molèsties de cara al Nàstic-Castelló de diumenge al Nou Estadi. Xavi Bartolo necessita guanyar davant l'equip que marca el playoff per no despenjar-se de la part alta i per evitar que aviat es qüestioni el seu futur a la banqueta.

 

Programes més recents a TAC12