Notícies 12. 19/09/2019

ADIF i Salou acorden afegir una segona andana a la futura estació de Salou-PortAventura, també un nou accés pel passeig 30 d’octubre i un pàrquing. Ahir l’Ajuntament salouenc va trobar-se amb els responsables de l’Administrador d’infraestructures ferroviàries a qui han donat pressa per tenir a punt la serà l’estació principal de la zona, quan entri en funcionament, a finals d’any, el corredor del Mediterrani.  

La Tàrraco Arena Plaça s'insonoritzarà per poder tornar a acollir concerts a les nits. La Diputació de Tarragona ha tret a licitació el projecte per donar resposta a l’ordre judicial de cessar l’activitat de l’equipament de 9 de la nit a 7 del matí, després de la demanda dels veïns.

El Ple de Vila-seca desestima les al·legacions de Ciutadans a la modificació de crèdit de més d’un milió d’euros aprovada a l’agost. La formació taronja denuncia manca d’informació i problemes en la tramitació d’un expedient que, entre d’altres, ha servir per contractar el tècnic de gestió del projecte del celler noucentista.

Altafulla presenta un projecte amb Càritas per acompanyar la gent gran del municipi, amb un equip de persones voluntàries. La proposta vol promoure un intercanvi generacional i combatre la soledat de cada cop més persones al municipi.

Queden tan sols vuit dies perquè Marta Galimany corri el Mundial de marató a Doha, una cursa que es disputarà de matinada per fer front a les elevades temperatures. Hem compartit un entrenament amb ella, també de nit i a l'espigó del Moll de Costa. 

 

 

Programes més recents a TAC12