Notícies 12. 27/09/2019

 Doble notícia aquest divendres: Salou perd el Rally Catalunya-Costa Daurada l'any vinent, que serà rotatori. Tarragona, tanca l'amfiteatre de forma provisional. Un informe extern alerta del mal estat del monument. Dos titulars d'impacte del territori. L'Amfiteatre, pel valor patrimonial i històric. També turístic. El Rally, per l'impacte econòmic de 50 milions d'euros que marxen de la Costa Daurada l'any vinent.
Constantí anuncia la construcció d'una nova zona esportiva amb piscina coberta i diversos equipaments. El Ple Municipal va aprovar ahir el canvi d'usos dels terrenys d'educatius a esportius. Esperen fer realitat el projecte el 2023, de forma externalitzada.
Reacció ciutadana a Tarragona a l'empresonament de 7 membres del CDR per descomptat terrorisme. Ahir unes 300 persones es van manifestar davant la subdelegació del govern espanyol i van acabar prop de la comissaria de la Guàrdia Civil, on els Mossos d'Esquadra van impedir el pas dels manifestants.
A Montblanc, avui arrenca Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica amb Suïssa com a país convidat. L'endemà què la capital de la Conca signés el conveni per mantenir l'Acampada Jove un any més, el del 25è aniversari, i fins a 3 edicions prorrogables.
La vallenca Marta Galimany debuta aquesta nit per primer cop a un Mundial d'atletisme, a la Marató de Doha, al Qatar. Haurà de superar la humitat i la calor de la zona, per això la prova és nocturna. De seguida veiem com té els ànims per afrontar el repte.

 

Programes més recents a TAC12