Connecta 10Comarques. Capítol 259

Els veïns de Montbrió del Camp es mostren fermament en contra del nou magatzem de sofre projectat al seu municipi. Rebutgen la seva instal·lació perquè temen per l'impacte que pugui tenir en la seva salut i defensen que s'ha previst massa a prop de la llar d'infants. Hi serem en directe per conèixer en quin punt està el conflicte després d'haver-se reunit les tres parts implicades: ajuntament, empresa i veïnat.

A Tortosa veurem com avancen les obres de construcció d'una nova rotonda a la carretera C-12 que facilitarà l'accés a l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús i, alhora, ha de reduir la sinistralitat d'aquest tram.

Coneixerem les novetats que presenta la vintena edició del torneig futbolístic Mare Nostrum Football Cup. Es preveu la participació de més de 4.000 esportistes arribats de països com els Estats Units, Anglaterra o Finlàndia.

Acabarem a Roquetes, on veurem com evoluciona la situació a les benzineres després del primer cap de setmana amb la bonificació de 20 cèntims per litre de carburant.

Programes més recents a TAC12