Connecta 10Comarques. Capítol 193

Preocupació entre veïns i comerciants a Valls pels continus episodis de delinqüència que es viuen a la ciutat. Els Mossos d’Esquadra rebaixen l’alarma social i asseguren que són fets aïllats entre grups i que ja els tenen identificats. Per la seva banda l’Ajuntament diu que està treballant per revertir aquesta situació.  De seguida som fins a la capital de l’Alt Camp per entendre què passa i com s’intenta solucionar.

Des de Reus també parlarem amb els veïns del barri de La Mineta per conèixer el projecte que fa temps que treballen, crear una comunitat energètica a través de l’energia fotovoltaica.

I sobre projectes de solidaritat comunitària tenim el Gran Recapte del Banc dels Aliments, va començar divendres, però encara queden dies per poder-hi fer aportacions, serem en un supermercat de Tortosa per conèixer com s’està desenvolupant.

I precisament des de la capital del Baix Ebre coneixerem com es fomenta la cohesió de grups als instituts. Una pista, es fa amb cavalls, però en tindrem més detalls!

Programes més recents a TAC12