El Corremúsics de Montblanc desafia la pluja

Un any més, el Corremúsics va portar la música als carrers de Montblanc en el marc d’una recta final de la festa major de la localitat marcada per la pluja. La proposta es va poder desenvolupar amb canvis, ja que la Bandarra Street Orkestra va traslladar i concentrar el punt de trobada dels músics a l’antiga església de Sant Francesc.

La recta final de la Festa Major de Montblanc va estar marcada per la pluja que va obligar a suspendre actes. Se’n va salvar però amb retocs el Corremusics, un acte amb protagonisme de la Bandarra Street Orquestra, que ha evolucionat del format de correbars que tenia al principi cap a una proposta de música de carrer en què la banda local s’acompanya de dues bandes més per omplir de música l’espai públic de Montblanc.

En aquesta edició l’amenaça de pluja va coartar el programa previst, que essencialment es va traslladar i concentrar a les portes de l’antiga església de Sant Francesc, com a refugi alternatiu en cas de pluja. La Bandarra Street Orkestra es va multiplicar en la seva pròpia festa. Una trentena de músics van fer pujar la temperatura en l’inici d’una proposta musical que van completar la Sidral Brass Band i la ZeBRASS Marching Band, les bandes convidades per aquesta edició del Corremusics de Montblanc