Montblanc obrirà els balcons de l'Ajuntament durant la Festa Major per veure el seguici

Dotze montblanquins i montblanquines podran veure el seguici festiu de Montblanc el dia 9 de setembre des del balcó de l'Ajuntament. És una de les novetats de la Festa Major d'aquest any, que presenta una àmplia oferta musical i cultural. 

Sis persones, que podran portar un acompanyant, s'hauran d'inscriure a l'Ajuntament per poder veure el seguici des del balcó, on tradicionalment hi ha els regidors i regidores. Si hi ha més gent que llocs disponibles, es farà un sorteig públic. El consistori vol, d'aquesta manera, que els ciutadans també gaudeixin d'aquest lloc privilegiat.

Entre els caps de cartell destaquen els concerts de Doctor Prats, Zoo el 10 de setembre, l'espectacle de El Pot Petit o l'obra de teatre 'Bona gent' de Quim Masferrer. Seran cinc nits de música en directe,entre el 6 i l'11 de setembre, algunes de les quals tindran diversos espais per públics diferents. 

No hi faltaran els clàssic, com les ballades del seguici, l'actuació del seguici infantil, el Beu les Bèsties o la Convidada dels Veguers.
Una gegant més femenina i empoderada protagonitza enguany el cartell de la festa major.

El tret de sortida oficial es farà el 7 de setembre amb el pregó, que enguany anirà a càrrec de Protecció Civil de Montblanc. Abans, el dia 5, es farà un acte de benvinguda als nascuts l'any 2018. L'objectiu és fomentar l'arrelament amb la festa dels més menuts i les seves famílies.