Gerard Quintana, Quimi Portet o The Sey Sisters, a l'Essències de Montblanc

Montblanc acollirà el 30 i 31 d'agost la quarta edició del festival Essències. Seran dues nits de música en directe, vins i gastronomia del territori. 

Entre els artistes destacats, Gerard Quintana, que portarà a Montblanc un espectacle únic amb cançons que han estat censurades o que parlen de llibertat. També serà exclusiu el concert de Carles Benavent Trio i Tomasito, ja que serà l'única ocasió de veure'ls a Catalunya.
 
La nit de divendres serà més jazzística, mentre que el folck serà el gènere que predominarà la nit de dissabte. Igual que l'any passat, es manté el pàrquing de Santa Tecla, a tocar de la muralla, com a recinte de l'Essències. 
 
Entre els noms més conegut com Quimi Portet o The Sey Sisters, d'altres propostes més noves que completaran un cartell de luxe. És el cas de la barcelonina Namina, que ha ofert un petit tast de la música que portarà a Montblanc. Des del consistori estan segurs que el festival entra ara en fase de consolidació. 
 
Més enllà del recinte del festival, l'Essències també ubicarà, en un espai proper encara per confirmar, una zona de foodtucks locals, pels que vulguin degustar la gastronomia sense entrar als concerts. 
 
L'Essències tindrà una prèvia el 10 d'agost a Menorca, amb l'actuació de Carles Benavent i Tomasito, els caps de cartell de l'edició d'enguany.