La continuïtat de l'Acampada Jove a Montblanc no se sabrà fins setembre

La intenció de l'Ajuntament i de l'organització és que el festival es quedi a Montblanc quatre anys més. Altres poblacions de Catalunya també el volen acollir, des de Montblanc esperen però que els 11 anys que fa que acullen aquest certamen, jugui a favor d'ells.

L'Ajuntament i l'organització de l'Acampada Jove treballen perquè el festival es quedi a Montblanc quatre anys més. Aquest és, com a mínim, la voluntat de les dues parts, que en els propers dies començaran les converses per negociar la renovació del conveni, que ha vençut amb l'edició d'aquest any.

Des del consistori son conscients que molts altres municipis on governa Esquerra Republicana voldrien acollir el festival, però també confien que el bagatge d'11 anys a Montblanc serveixi perquè l'Acampada continuï aquí.

Des de Jovent Republicà destaquen la bona acollida que el festival ha tingut sempre a Montblanc, però asseguren que la seva responsabilitat és estudiar totes les opcions. Si bé la voluntat de continuar hi és, s'emplacen fins al setembre per poder-ho debatre internament i prendre una decisió.

L'Acampada Jove celebrarà, l'any vinent, la seva vint-i-cinquena edició. L'organització ja treballa amb diverses activitats per poder celebrar l'efemèride. De fet, fins a finals de mes s'han posat ja a la venda les entrades a un preu reduït de 30 euros.