La Setmana de la Joventut de Montblanc es reinventa al seu quinzè aniversari

La Festalateva ha pensat un programa d'activitats amb espais pensats per joves i adolescents, i espais per a nens i nenes més petits. L'espai kids, l'espai cuina, un espai multimèdia o l'espai torre, que ocuparà la torre de Barjaula a la muralla per fer-hi xerrades sobre autoestima i diversitat sexual, seran les propostes de l'edició d'enguany. L'objectiu és que tothom hi tingui cabuda però que no es perdi l'essència per la qual es va crear la festa.

Aquestes novetats vénen acompanyades d'un canvi en la imatge gràfica de la festa, que abandona el nano i adopta unes imatges més transgressora, que també es podrà trobar a Instagram amb un Gif propi.

Enguany no hi haurà festa nocturna, que s'ha substituït per una sessió musical de tarda amb el dj Abadia, un dj amb paràlisi cerebral de Tarragona.

A la Festalateva no hi faltaran tota classe d'activitats, com tallers, jocs d'inflables, esports, un scape room i el tobogan gegant, que tornarà a ser un dels principals atractius de la setmana. Està organitzada per l'Ajuntament i el Consell Municipal de Joventut i tindrà lloc del 29 de juny al 7 de juliol.