El Montblanc afronta la fase d'ascens... sense rival

Serà el segon any consecutiu que els d'Albert Pérez afronten la fase d'ascens. El curs passat van caure davant La Pastoreta i ara tindran el Perelló com a darrer escull de l'excel·lent temporada. O el Jesús Catalònia. Per què?

La mala fortuna va deixar amb la mel als llavis el Montblanc, fa 12 mesos, en la promoció per pujar a Segona Catalana. L'aposta per la continuïtat des de la banqueta i la paciència ha permès igualar la fita i treballar per la cirereta del pastís un any després.

L'eliminatòria per pujar, en principi, començarà a domicili i enmig d'una polèmica que involucra el mateix Montblanc. Des de Perelló reclamen pujar directament per una sanció imposada al campió del seu grup, el Jesús i Maria. Com a alternativa reivindiquen que la Lliga de Segona passi de 18 a 20 equips. Si la proposta prospera, el Montblanc podria acabar jugant davant el Jesús Catalònia.

Amb 76 punts en 34 jornades i només 4 derrotes, una d'elles per culpa d'una alineació indeguda propiciada pel mateix àrbitre, l'únic rival superior als montblanquins ha estat el Roda de Berà. El rendiment ha delectat l'afició pel bon joc i pels 85 gols, 37 d'ells de Cristian Valcárcel.

El Perelló no perd des del març i a casa tan sols ho ha fet un cop; va ser al mes de setembre. L'anada entre Perelló i Montblanc començarà diumenge a les 18 hores.