Agrupament Catalanista de Montblanc exposa les seves propostes industrials a les empreses de la Conca

Reunió d'Agrupament Catalanista de Montblanc amb els comitès d'empresa de les indústries de la comarca per traslladar-los les seves propostes en matèria industrial

Agrupament Catalanista de Montblanc s'ha reunit, aquestes darreres setmanes, amb entitats i persones de Montblanc per analitzar quines són les seves demandes. Aquest dijous membres de la candidatura es van trobar amb representants dels comitès d'algunes de les principals empreses de la comarca.

La trobada, que es va fer al local del partit, ha servit per conèixer les principals demandes de les empreses del territori. El cap de llista d'Agrupament, Josep Andreu, va destacar que havia estat una de les reunions més interessants i importants de les que han fet aquestes darreres setmanes.

Agrupament assegura que treballaran per evitar el despoblament de la comarca, donant serveis i facilitant l'accés a l'habitatge a aquells que treballin a les empreses del territori.

A la reunió hi van participat empreses de tota la Conca. És per aquest motiu que també hi van assistir membres de la candidatura de SOM Espluga, que també van voler explicar els seus projectes en matèria industrial.