L'Agrupament Catalanista de Montblanc busca revalidar la majoria absoluta

 

Aconseguir revalidar la majoria absoluta aconseguida ara fa quatre anys per a continuar amb l'estabilitat actual de l'Ajuntament de Montblanc i poder així posar en marxa diferents projectes com el de la piscina coberta. Són els principals objectius de la candidatura de l'Agrupament Catalanista de Montblanc de l'actual alcalde Josep Andreu.

Agrupament Catalanista de Montblanc ha presentat les prioritats del seu programa electoral. Ho feia aquest dimecres en un acte al claustre de Sant Francesc.

L'actual equip de govern vol revalidar la majoria absoluta amb la que, diuen, han aconseguit "velocitat de creuer" a l'Ajuntament, així com posar en marxa molts projectes. Un dels que ara volen tirar endavant és el de la piscina coberta. Asseguren que Montblanc tindrà aquesta instal·lació en dos anys. Un projecte que anirà lligat a la instal·lació d'una xarxa de calor de biomassa que alimentarà diversos edificis municipals, també la nova piscina.

Agrupament assegura que la prioritat del seu programa electoral són les persones. Diuen que volen treballar per millorar l'accés a l'habitatge, per augmentar l'oferta de formació professional i per crear zones verdes d'aparcament per als residents.

El cap de llista, Josep Andreu, diu que té tota la il·lusió de tornar a ser l'alcalde.

La portaveu nacional d'ERC, Marta Vilalta, i el diputat republicà al Congrés Gerard Gómez del Moral, van participar també a l'acte acompanyant la candidatura d'Agrupament.

El partit també té entre les seves prioritats aconseguir la designació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades i consolidar Sant Francesc com a gran centre d'activitats culturals i de lleure.