Montblanc opta a ser capital del Turisme Rural

A finals del mes d'abril coneixerem si Montblanc esdevé la capital del Turisme Rural d'aquest 2019. La vila ducal ha arribat a la final del concurs que organitza un dels portals de turisme rural més prestigiosos de l'estat juntament amb altres nou localitats, d'un total de 215 candidates. La guanyadora es decidirà a través d'un concurs de votació popular.

Montblanc és un dels deu pobles finalistes per convertir-se en capital del Turisme Rural 2019. Es tracta d'un concurs que organitza Escapada Rural, el portal líder del turisme rural a l'Estat espanyol.

D'entre les 215 candidates prèvies, Montblanc ha esdevingut una de les deu finalistes, entre les quals també es troben altres pobles com Almagro, Buñol o Santillana del Mar.

La població guanyadora de la tercera edició d'aquest reconeixement serà escollida a través d'una votació popular que ja està en marxa. Els vots es poden fer fins al diumenge 28 d'abril a través del web d'Escapada Rural. La Capital del Turisme té per objectiu donar visibilitat a municipis de menys de 10.000 habitants que aposten pel turisme rural.

Des de l'Oficina de Turisme de Montblanc es veu com una gran oportunitat de projecció, un aparador singular que coincidirà amb la celebració de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.