Els veïns de Lilla eviten els jutjats i rebran les indemnitzacions

Nou gir de guió en les indemnitzacions del Ministeri de Transports als veïns de Lilla per les esquerdes durant les obres del túnel. Aquest cop sí, els 700.000 euros per reparar els danys acabarien arribant després d'un acord entre el grup de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats i el ministeri. El termini màxim, mitjan setembre per iniciar els tràmits de pagament.

MADRID NO CONFIRMA 

Els veïns de Lilla van rebre la notícia aquest dijous al vespre per part de Josep Maria Cruset. De moment, no han rebut confirmació per part de Madrid. Consultades per TAC12, fonts del Ministeri de Transports es limiten a indicar que continuen treballant amb Acciona per articular el pagament "més aviat que tard". D'aquesta manera, es faria marxa enrere en la negativa de pagar les indemnitzacions i s'evitaria la via judicial.

Des de Junts expliquen que ha estat mig any de negociacions. El canvi de paradigma asseguren que és conseqüència d'haver fet política i negociat. El pagament de les indemnitzacions arriba a través d'un acord en què els juntaires hauran de votar a favor al Congrés en proposicions no de llei del Ministeri de Transports.

CONTRASTOS D'ALEGRIA A L'AJUNTAMENT

A l'Ajuntament de Montblanc, dues cares d'una mateixa moneda. L'alegria de Montblanc Progressa, amb l'exbatlle Josep Andreu, contrasta amb els peus de plom de l'alcalde republicà, Oriol PallissóEls veïns de Lilla esperen, per fi, veure la llum al final del túnel abans que acabi el 2024.