L'Ajuntament de Montblanc redistribueix les retribucions del govern

Canvis a l'Ajuntament de Montblanc pel que fa al sou dels regidors i també a la seva dedicació. Són canvis que arriben perquè l'alcalde tindrà dedicació gairebé exclusiva, cosa que no passava fins ara perquè era també diputat al Parlament de Catalunya.

Tancada aquesta etapa d'Oriol Pallissó a la cambra catalana, assegura de manera voluntària, percebrà una retribució bruta anual de l'Ajuntament de 37.880 euros amb una dedicació del 95%. Per fer-ho s'han modificat les dedicacions de la resta de regidors. És el cas del vicealcalde Marc Vinya, que passa d'una dedicació del 100% al 80%, amb un sou brut anual de 31.900 euros. 

Els regidors Ramon de Domingo, Raquel Huguet i Gerard Ferré redueixen la seva dedicació del 50 al 45%, amb un sou brut anual de 17.950 euros, mentre que els regidors Judit Pere i Pepe Ardila no tenen dedicació i cobren per assistències. 

D'altra banda, el màxim que es pot percebre per assistències es redueix, de 19.937 euros a 17.950 euros, per la qual cosa el que perceben els regidors a l'oposició serà el mateix. Aquests canvis es portaran al ple de l'ajuntament de la setmana vinent i tindran efecte a partir de l'1 de juliol.