Brickània frega els 3.200 visitants


La predicció incomplerta de mal temps va aprimar la xifra d'afluència al Brickània de Montblanc. El festival del Lego tanca la seva setena edició fregant els 3.200 visitants, una dada lleugerament inferior a la de l'any passat.

L'antiga església i el claustre de Sant Francesc han sigut, de nou, l'epicentre del Brickània. El públic ha estat, majoritàriament, de proximitat i familiar.

Un perfil, que es combina amb el dels col·leccionistes, que no s'han perdut la cita. Amb relació a aquest públic expert en el món de Lego, enguany s'han habilitat mòduls expositius amb peces de col·leccionista.

brickania_montblan_juny_2024.jpg

Tampoc hi ha faltat els habituals tallers de robòtica, un espai lúdic a Santa Magdalena o la gimcana pel centre de la vila. Amb tot, Brickània demostra, una vegada més, que el festival és capaç d'atraure un públic molt heterogeni.

Tot i que la majoria de públic és de la vora, també hi ha persones que venen d'indrets més llunyans. En aquest sentit, l'àrea metropolitana de Barcelona és un gran emissor de visitants.

Un cop tancada la setena edició del Brickània, el festival del Lego passa el relleu al Clickània. La gran festa del Playmobil tindrà lloc els dies 12, 13, 19 i 20 d'octubre.