El veïnat de Lilla talla l'A-27 durant l'operació sortida per tornar a reclamar les indemnitzacions

Punt àlgid de les protestes del veïnat de Lilla que han tallat els accessos a l'-A-27 i l'N-240 a l'altura de Montblanc en l'operació sortida de Setmana Santa.

Es queixen pels incompliments del Ministeri de Transports, que encara no ha pagat els 700.000 euros que han de servir per reparar les esquerdes provocades per les obres del túnel del Coll de Lilla.

La protesta ha comptat amb el suport de l'alcalde de Montblanc i diversos regidors. L'avís previ dels manifestants i la previsió dels Mossos han permès desviar el trànsit i no han arribat cotxes al punt exacte del tall, entre l'autovia i l'N-240.

La protesta dels veïns de Lilla sí que ha tingut impacte a la N-240 a partir de la Rifacli, ja que els Mossos han desviat el transit per la C-14.

tall 240 lilla

Els visistans de Lleida i Aragó amb destinació la Costa Daurada han estat els més afectats pel tall. És la tercera mobilització per les esquerdes de Lilla, la primera des de la inauguració del túnel.

El veïnat alerta que no pararan fins que rebin els diners del Ministeri i que les pròximes accions podrien ser sense avisar.

Els veïns de Lilla també recorden que esperen altres solucions pendents de les obres del túnel, com la instal·lació de més pantalles acústiques o l'asfaltatge de les vies de servei.