Junts per Montblanc porta una actuació del govern local a Antifrau

Junts per Montblanc qüestiona el procediment que s’ha fet servir per dur a terme la restauració de la Torre de Cal Masalles tot i que aquesta no estava inclosa dins el projecte de recuperació del portal de Sant Francesc.

El grup liderat per Marc Vinya ha traslladat els seus dubtes a l’oficina Antifrau, que ara estudia la denúncia. La maniobra no ha agradat a l’equip de govern, que els ha tirat en cara aquesta manera de fer.

BONIFICACIONS DE L'ICIO

Va ser un dels moments tensos d’un plenari que va servir per aprovar per unanimitat la subvenció del total de  l’impost de l’ICIO pels afectats per esquerdes derivades de les obres al túnel del Coll de Lilla.

El consistori també va aprovar la bonificació d’aquest impost per les futures obres que ha anunciat  la Generalitat a l’Institut Martí l’Humà per millorar-ne l'eficiència energètica. Es contempla una subvenció de 345.000 euros per canviar tancaments i aïllaments entre altres.

El plenari també va aprovar inventariar uns terrenys on el govern montblanquí projecta futurs habitatges. Una aprovació unànime que, tot i això, va servir perquè Agrupament Catalanista critiqués el Govern d’Andreu per l’ús electoralista que, diuen, fan de l’habitatge. L

L’alcalde, per la seva banda, va carregar contra els seus antics socis de govern per l’oposició que ara fan del model de zona d’oci que estan dissenyant als terrenys de CIMALSA. Andreu va recordar que els usos de l’espai es van aprovar per unanimitat.