La Setmana Medieval 2023 ja té protagonistes

La 36a Setmana Medieval de Montblanc ja té protagonistes. Maria Franquès i Albert Ruiz seran la Princesa i el Sant Jordi d'aquesta edició de la festa, que tindrà lloc del 21 d'abril a l'1 de maig. Van ser escollits dissabte a la nit en una gala que es va poder veure en directe a TAC12 i on van votar més de 400 socis i sòcies de l'Associació Medieval.

L'acte va recuperar el públic i el sopar, que per la pandèmia no s'havia pogut realitzar els dos darrers anys. Dissabte van superar diverses proves i l'endemà van fer la primera sessió de fotos, acompanyats també del Rei i la Reina d'aquesta Setmana Medieval, la Lluci Martínez i el Jaume Farré. Els nous protagonistes tenen moltes ganes de viure la festa.

La principal novetat de la Setmana Medieval d'enguany serà l'estrena de la nova Llegenda. L'Associació també destaca l'aposta pels espectacles dirigits a un públic familiar, que és el principal visitant de la festa. S'hi han destinat més esforços i pressupost per programar més espectacles infantils.

Amb els nous personatges ja escollits, la Setmana Medieval engega uns mesos d'assajos i preparatius per viure una nova edició de la festa.