Travesses Solidàries unirà Montblanc i Móra la Nova contra el càncer infantil

Travesses Solidàries prepara una nova edició de la Montblanc-Móra, una travessa de 100 quilòmetres que recapta fons per AFANOC, l'associació de famílies amb infants i adolescents amb càncer.

I abans d'arrencar la tercera edició, que tindrà lloc el 4 de febrer, membres de l'entitat han visitat la Casa dels Xuklis, un servei d'AFANOC que acull famílies que han de passar llargues estades a Barcelona per seguir el tractament de la malaltia dels seus fills.

Gràcies als més de 15.000 euros recaptats en les dues darreres edicions s'ha pogut ampliar la cuina de les instal·lacions. Un servei, el de la casa dels Xuklis, que pot anar creixent gràcies, precisament, a iniciatives com la de Travesses Solidàries. La Casa dels Xuklis compta amb 25 apartaments i acull, de mitjana, unes 180 famílies cada any.

Més enllà de recaptar fons, l'objectiu de Travesses Solidàries és també fer pedagogia i explicar la feina que fa AFANOC. Asseguren que veure en què s'han invertit els diners recaptats ha estat emocionant.

Travesses Solidàries va néixer, precisament, amb l'impuls de la travessa que uneix Montblanc i Móra la Nova. Per A l'edició d'enguany estan obertes encara les inscripcions i tots els diners recaptats es destinaran, íntegrament, a AFANOC. Un projecte per gaudir de l'esport, però també per ser solidari, per fer quilòmetres amb sentit.

El servei de la casa dels Xuklis pot anar creixent gràcies, precisament, a iniciatives com la de Travesses Solidàries. La Casa dels Xuklis compta amb 25 apartaments i acull, de mitjana, unes 180 famílies cada any.