Verallia ampliarà amb la planta productiva de Montblanc amb un segon forn

L'empresa Verallia construirà un segon forn al centre productiu de Montblanc, que suposarà una inversió de 60 milions d'euros i la creació d'una vuitantena de llocs de treball. Ho ha anunciat l'Ajuntament de Montblanc, després de conèixer les intencions de l'empresa d'ampliar les seves instal·lacions.  Els terrenys on està situada, de fet, ja contemplaven, quan es va implantar a Montblanc l'any 1997, aquesta ampliació. 

El nou forn permetrà augmentar la producció que Verallia té ara a Montblanc, que és d'1 milió d'ampolles de vidre diàries. L'Ajuntament celebra la notícia, però avisa a l'empresa que haurà de complir la normativa mediambiental vigent.

Cal recordar que l'Ajuntament de Montblanc i Verallia van estar immersos en un litigi pel qual el consistori va haver de pagar a l'empresa prop de 800.000 euros. L'equip de govern espera que les relacions amb l'empresa millorin. 

A Montblanc, Verallia ja va posar en marxa l'any passat una tercera línia de producció. Actualment compta amb 114 treballadors.