Bonpreu invertirà a Montblanc 204 milions d'euros i crearà 900 llocs de treball

El Grup Bonpreu ha presentat aquest dijous com serà la seva arribada a Montblanc. En grans xifres, es pot resumir amb els 204 milions d'euros d'inversió, repartits en dues fases i la fita de crear fins a 900 llocs de treball. Aquestes són, com a mínim, les previsions del grup de supermercats a llarg termini, a 10 anys vista, quan preveuen tenir tot el projecte acabat. 

En una primera fase, Bonpreu construirà dos grans magatzems logístics de productes secs i frescos amb una inversió de 98 milions d'euros i la creació de 300 llocs de treball directes. Es preveu que aquests magatzems moguin un total de 25 milions de caixes l'any. A la segona i darrera fase s'ampliaran els magatzems fins arribar a 103 mil metres quadrats. 

Bonpreu calcua que, quan tingui tots els permisos, que esperen tenir-los al llarg de l'any vinent, en dos anys tindran la primera fase acabada. Aquesta serà la segona ciutat logística del grup. La primera, ubiada a Balanyà, a Osona, se'ls ha quedat petita. La de Montblanc servirà per servir els supermercats del grups a les comarques de Tarragona i Lleida. 

L'AJUNTAMENT VOL IMPULSAR L'OFERTA D'HABITATGE

L'Ajuntament de Montblanc té ara el repte de, abans d'acabar l'any, aprovar el projecte d'urbanització i planificar un nou barri a la vila. Amb la implantació de Bonpreu preveuen un augment considerable de la demanda d'habitatges de lloguer. 
 
Bonpreu ha aterrat aquest dijous a Montblanc on ha donat tots els detalls de la seva nova ciutat logística. Primera han fet una trobada amb empresaris i després ho han explicat en un acte obert a tota la ciutadania des del cinema del Casal Montbanquí.