Terrània atreu uns 4.000 visitants

Hi havia menys ceramistes que en la passada edició, però els 25 artesans participants de la 19a edició de Terrània n’han sortit prou satisfets. Amb 4.000 visitants, la mostra consolida xifres després del parèntesi obligat de la pandèmia.

També el volum de vendes és òptim. En total, els visitants s’han deixat al festival 25.800 euros: poc més de 1.000 euros per ceramista. Més enllà de la mostra, les activitats paral·leles programades en el marc del festival, una dotzena, també s’han omplert.

CONVIDATS INTERNACIONALS

Tallers de rakú rakú amb microones, tallers en família o el taller de realització de figures de pessebre entre altres, han completat l’oferta d’un festival que ha tingut com a convidats ceramistes bretons. Uns ceramistes que, precisament, s’han endut els dos primers premis del festival.

D’aquesta forma, el consistori adquirirà per 500 euros l’obra de Thierry Luang Rath, guanyador del certamen. Ara els organitzadors ja pensen en la vintena edició de la mostra mentre l’antiga església de Sant Francesc ja es prepara per acollir d’aquí a dues setmanes Clickània.