Montblanc farà una consulta per la piscina coberta

L'Ajuntament de Montblanc farà una consulta popular al setembre per conèixer quin tipus de piscina coberta volen les montblanquines i els montblanquins.

Fa anys que es parla de construir una piscina coberta, però encara cap Ajuntament ha fet el pas. L'actual equip de govern assegura que la voluntat de la consulta, els detalls de la qual encara no s'han donat, és determinar el nivell de compromís que la ciutadania té amb aquesta instal·lació.

A la consulta es preguntarà entre construir una piscina coberta nova o fer servir l'actual piscina municipal i poder-la cobrir.

Pisicina Montblan 2022

El govern assegura que la principal línia de treball és instal·lar una coberta per climatitzar la piscina actual. A més, asseguren, que amb la futura caldera de biomassa que s'instal·larà a la zona esportiva, es podrà climatitzar la instal·lació.

L'Ajuntament preveu realitzar la consulta després de la festa major, un cop passada la temporada d'estiu. La piscina de Montblanc obrirà portes per Sant Joan i durant tot el cap de setmana l'entrada serà gratuïta.