Montblanc liquida el 2021 en positiu

Montblanc tancarà els comptes de l'any passat en positiu i no amb un romanent negatiu de més d'un milió com s'havia dit en un principi. Els tècnics van revisar els comptes perquè van detectar que no s'havien fet bé. El balanç serà positiu i se situa en poc més de 60.000 euros. 

Inicialment, els comptes preveien un romanent negatiu de més d'1 milió d'euros. Després de revisar els números, els tècnics es van adonar que es comptaven de manera errònia al pressupost les pòlisses de crèdit de l'Ajuntament, que a 31 de desembre estaven a zero.  

Aquest canvi, segons un informe d'intervenció, gira els comptes presentats i presenta una altra imatge de la situació de l'administració local. Amb els nous números a la mà, Andreu defensa que la situació econòmica és bona i retreu les crítiques que ha fet l'oposició  els darrers mesos.

L'any 2020 també es va tancar amb un romanent negatiu de poc més de dos milions d'euros. L'equip de govern assegura que amb la revisió feta enguany, podria haver sigut de gairebé 800.000 euros menys.

El govern de Josep Andreu confia que, amb aquests comptes ara revistats del 2021, l'Ajuntament no hagi de tornar els diners del PAM de la Diputació de Tarragona, que podria suposar tornar uns 700.000 euros.