Antics comerciants de Montblanc protagonitzen la nova campanya per ocupar locals buits

Una vintena de locals comercials buits de Montblanc tornaran a tenir vida per uns dies. L'Ajuntament de Montblanc, a través del programa 'Treball als barris', ha impulsat la campanya 'Històries d'antes, comerç viu', amb l'objectiu de donar a conèixer els locals que es poden llogar per engegar un nou negoci.

I les protagonistes dels locals són, precisament, fotografies antigues d'històrics comerciants de Montblanc. Com la Pilar i el Ramon. Tots dos s'han dedicat al comerç tota la vida i ara, una fotografia antiga seva, il·lustra la campanya a dos dels locals buits. Creuen que és una bona iniciativa per incentivar el lloguer dels locals.

Des de la Unió de Botiguers veuen amb bons ulls la iniciativa, però reclamaven fer un pas més i donar ajudes per llogar aquests locals.

La campanya, a més, vol interactuar amb la ciutadania, i repartirà premis a aquells que identifiquin els comerciants que apareixen a les fotografies. A cada aparador s'hi pot trobar informació dels metres del local i el contacte. En la passada campanya, on els aparadors es van omplir amb el seguici festiu de Montblanc, es van llogar dos locals on ara hi ha dos nous negocis.