Montblanc Progressa neix i Andreu no descarta liderar la candidatura

Bany d'autoestima del govern municipal de Montblanc a la presentació de Montblanc Progressa, el nou moviment polític que agrupa els regidors del govern liderat per l'alcalde Josep Andreu.  El nou projecte, sota el paraigua de Junts per Catalunya, encara no ha decidit si serà amb aquesta marca com concorrerà a les eleccions municipals del 2023. 

La presentació d'aquest dimarts, que va omplir la sala de les Corts de Sant Francesc, es va convertir en un acte de defensa de la feina feta al govern. Van defensar la posada en marxa del polígon logístic de Montblanc i de l'arribada de Bonpreu a la vila. El govern municipal parla d'una segona reindustrialització, necessària per revertir el despoblament. 

Un projecte que encara no té definit qui serà el cap de llista. L'actual alcalde, però, es va posar a disposició del partit.  Montblanc Progressa, asseguren, ha nascut amb l'objectiu d'acompanyar els regidors que, des de l'estiu passat, governen en minoria després del trencament d'Agrupament Catalanista. Diuen viuen un setge per part de l'oposició. 

El nou moviment polític s'ha marcat com a prioritats l'habitatge, la indústria i la participació. De fet, han anunciat que abans d'acabar l'any es farà una consulta per decidir el futur de la piscina coberta de Montblanc. A més de l'alcalde i els regidors Francesc Benet, Santi Porta i Núria Besora, a la presentació hi van participar altres membres del nou moviment polític.